Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dijous, 17 de febrer del 2011

Xerrades sobre l'adolescència


Durant la setmana del 31 de gener fins al 4 de febrer van venir unes noies de diferents centres de salut a fer-nos una xerrada sobre l’adolescència.
Ens van parlar dels canvis físics i psíquics que patim els nois i les noies a l’adolescència. Ens van ajudar a aclarir dubtes que teníem sobre el nostre propi cos o sobre el dels altres. Van ensenyar-nos com ens reproduíem.

Les preguntes més freqüents eren:

-         Per què es tenen bessons i per què a vegades són iguals i d’altres no s’assemblen gens?
-         Per què baixa la menstruació?
-         A partir de quina edat comencen els canvis físics?
-         Per què al matí hi ha nens que s’aixequen amb el llit moll?


Hem entrevistat alguns alumnes de 1r i ens han dit:

-“Em va semblar molt interessant perquè he après coses noves que no sabia.  Està bé que ho facin perquè ara estem creixent i ens donen a conèixer moltes coses .”

-“Em va semblar bé i molt oportuna perquè vaig aprendre coses que no sabia. Em sembla molt bé que ho facin, perquè crec que els nens de la meva edat ho han de saber.”

Dana González i Maria Martin
Primers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada