Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dijous, 17 de febrer del 2011

Celebrem el dia de Sant Valentí a l'escola!

Aquest curs, els alumnes de quart i del Projecte socioeducatiu de l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Encamp, ens han ajudat a declarar el nostre amor. Durant la setmana precendent a Sant Valentí, a consergeria, hi podiem trobar unes bústies d’amor on tothom podia escriure cartes i el 14 de febrer, els alumnes del projecte socioeducatiu les van estar repartint per tota l’escola.


QUÈ N'OPINEN ELS ALUMNES?

-          Laura Troitiño i Judth Hernandez (1r)
Ens ha semblat una molt bona opció per a poder comunicar-se amb una persona de manera més discreta. Per l’any que ve, proposem que es venguin més coses, com per exemple peluixos.

-          Albert Deu (2n)
Aquest projecte m’ha semblat interessant i m’ha agradat. Per l’any que ve, proposo que es venguin roses i que es faci un berenar de Sant Valenti.

-          Sofia Da Fonte (3r)
A mi, sincerament no m’ha agradat gaire perquè crec que l’amor s’ha de demostrar sempre, no nomès el dia de Sant Valenti. Per l’any que ve, proposo que es pengin acudits d’amor per tota l’escola i un berenar de Sant Valentí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada