Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dijous, 17 de febrer del 2011

Fem... Bestieses!!!!!

El passat 11 de febrer els alumnes de segon vam rebre la visita dels membres de Som-hi Teatre que van representar l'espectacle Bestieses, una obra on recitaven alguns poemes del llibre Bestiari de Josep Carner. Els alumnes esperaven veure un espectacle avorrit i sense emoció, però va ser exactament tot el contrari ja que, a cada poema feien una interpretació diferent. Finalment, els poemes que van agradar més van ser: L'Ase, La Mosca, L'escarbat, en un vaixell, El Drac, El Gall.

Després de la representació per part dels actors, els alumnes van atrevir-se a sortir davant del public a representar els seus poemes. Els actors els hi van donar consells sobre com recitar-los. Fins i tot algun professor es va llançar...


A la foto podeu veure els valents André i Joan recitant un poema escrit pel Joan sobre la llegenda de Sant Jordi.


 

Cristian Blázquez i Guillem Tadeo de Segon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada