Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dilluns, 17 de gener del 2011

La Festa de Nadal al centre...
L’últim dia d’escola abans de Nadal vam estar....

  • Mirant pel·lícules...
Era una activitat que consistia en triar una  pel·lícula entre les quals hi havia: Up, Aprendiz de brujo, Bajo cero, Alicia en el país de las Maravillas, Wall-e, El pianista i Love actually. Les pel·lícules les passaven en diferents aules de l’escola. Els alumnes s’apuntaven a la pel·lícula que preferien veure i passaven una estona entretinguda. A l’acabar de mirar l’audiovisual podien escollir entre anar a mirar una altra pel·lícula que ja estava començada o anar al pati i esperar-se fins l’hora de dinar.
  • Fent diferents esports (bàsquet, futbol i vòlei)...
Aquests esports es feien a diferents llocs de l’escola: al camp de futbol del pati i al gimnàs. Tots tres esports són col·lectius i aporten comunicació entre els alumnes. A bàsquet els alumnes van jugar partits, van fer tornejos, equips de 5, jocs... Qui jugava a futbol va quedar xop, perquè jugaven al pati i plovia. Els de vòlei compartien el gimnàs amb els alumnes de bàsquet però tot i així no hi van haver problemes per la distribució del gimnàs.
  • A la Gala de Nadal...
La gala va tenir lloc a la Valireta d’Encamp on els alumnes de tots els cursos que hi      volien participar van actuar fent balls, cantant... Els alumnes del cor van cantar cançons i nadales. Hi havia alumnes de totes les edats i tots ho van fer molt bé. El jurat puntuava per una banda a la gent que ballava i per l’altra a la que cantava. Però no podien pas guanyar tots els grups, al jurat li va costar decidir-se, però el públic el va ajudar. Al segon lloc van oferir-li una “ampolla de cava” plena de llaminadures i al primer una piruleta d’aquelles tan grans on a dins n’hi ha de més petites. Abans d’acabar van donar els premis als guanyadors de la festa de Halloween, a la disfressa més original i a la més terrorífica. Els hi van regalar un llibre a cadascú.  
  • Al Concurs de portes de Nadal...
Un parell de setmanes abans, cada classe ja començava a decorar la seva porta i per  deixar-la ben original, i guanyar el concurs a la porta més original, la més nadalenca i la més treballada. Algunes classes van fer pessebres, calendaris amb les fotografies de cada alumne, pare noels, rens,... Als guanyadors els hi van donar piruletes i Chupa Chups gegants.

  • I el Dinar de Nadal...
El dinar va ser del tot diferent del dia a dia. Hi havia aperitiu, amanida, canelons, Coca-Cola o Fanta i de postres torrons.


Maria Martín i Dana González de Primer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada