Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dilluns, 17 de gener del 2011

Proves de competència motriu...

Durant la setmana de l’11 al 17 d’octubre els centres de segona ensenyança d’Andorra han participat en un projecte d’investigació de la C.T.P (Comunitat de Treball dels Pirineus).
S’han fet una sèrie de proves sobre la competència motriu que formen part d’un projecte Europeu, on hi ha participat el Principat d’Andorra, Catalunya, Aragó, País Basc i Castilla la Mancha, entre d’altres.
L’ECOA (Esquí Club d’Ordino Arcalís), es va assabentar d’aquest projecte i el va proposar a Govern, que el va aprovar. Els coordinadors del club van dur a terme el projecte deixant com a responsable el Sr. Josean Arrua.

Hem fet una enquesta als alumnes de l’escola per saber què en pensen. La majoria dels alumnes de l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Encamp, van estar d’acord amb aquestes proves, també van trobar que la dificultat de les proves era mitjana-baixa i, a més, els ha semblat divertida l’experiència.
Molts alumnes del centre practiquen esport extraescolar, encara qui hi ha alumnes que han descartat aquesta opció.
El 99% dels alumnes van afirmar que practicar esport és imprescindible per a una bona salut.
El 60% són aficionats a un esport, el 30% segueixen un esport però no amb freqüència i un 10% no estan aficionats a cap esport.  

Silvia Gancedo i Marta Trullàs de 3r A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada