Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dimecres, 23 de novembre del 2011

Presentació d'Andorra Sostenible: La compra en Joc


Avui, 23 de novembre de 2011, a la nostra escola s'ha fet la presentació d'un nou recurs pedagògic per promoure el consum responsable entre els joves, on han assistit diferents mitjans de comunicació del país.
La presentació s'ha dut a terme per part de Mora Banc, Andorra Sostenible i altres institucions de Medi Ambient davant dels alumnes d'ADC com a representants d’Escola Verda.

Els alumnes han pogut experimentar aquest nou joc de xarxa: La Compra en Joc, amb el qual se'ls ensenya com fer una compra responsable.
La Compra en Joc consisteix en un joc de xarxa en el qual es fa una compra virtual on s'ha de triar algun producte relacionat amb l'alimentació, la roba i la tecnologia. Abans de començar amb l'activitat se'ls hi han plantejat diferents idees tals com: la necessitat d'adquirir algun producte en concret o les possibilitats d'opció de dit producte.
En el joc es donen les característiques del producte i els seus valors a nivell ambiental, social i econòmic.

Un cop feta la compra virtual es dona com a resultat final la factura, els diners gastats, els ecopunts, l'aigua i l‘energia consumida i la generació de CO2; resultats que han estat comparats entre els alumnes.

Us convidem a que proveu aquest joc anant al següent enllaç:

                                            

1 comentari:

  1. Hola, us animo a participar a "la compra en joc". Val la pena. Felicitats a la comissió de premsa ,ànims i a seguir amb el bloc.

    Marc Esquerré

    ResponElimina