Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dilluns, 28 de març del 2011

Crisi al món àrab

Com ja sap molta gent, en els últims dos mesos, en els països àrabs han passat un seguit de revoltes populars per part del poble. Aquestes revoltes han estat conseqüència de les dictadures mantingudes durant anys. Les revoltes van començar a Egipte, a El Caire, i s’han anat estenent, fins al territori de Líbia governat des del 1969 pel militar i polític Muhamar el Gadafi.
Egipte, indret on van començar les  revoltes, va ser escenari de les barricades construïdes pel poble demanant que Hosni Mubarak dimitís del seu càrrec. Després d’això, sembla que la resta de països àrabs, van decidir seguir l’exemple d’Egipte, realitzant més revoltes, i demanant la dimissió dels seus líders. Actualment, és a Líbia, on hi ha més expectació per saber que passarà, perquè Gadafi sembla que de tots, és el que està menys disposat a dimitir del seu càrrec. Ha realitzat comunicats nacionals, per deixar ben clar que no abandonarà, una idea també acceptada per la minoria , una idea també compartida per la minoria que dóna suport a la seva ideologia.

Cristian Blázquez de Segon


1 comentari: