Benvinguts al nostre blog!!!

Pares, alumnes, personal de l'escola i tots aquells que visiteu el nostre blog... Aquest curs estrenem blog de la revista! Com en cursos anteriors, els alumnes de la comissió de premsa de l'escola fan de periodistes durant un matí cada mes. Recullen les activitats que es fan al centre i també sortim fóra de l'escola a conéixer el nostre entorn. La producció que fem la veureu penjada en aquest blog. Esperem les vostres aportacions i comentaris!!!

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Una Andorra molt fluixa encara no coneix la victòria a la classificació de la Eurocopa 2012

En la classificació per a l'Eurocopa 2012, 50 seleccions nacionals pertanyents a la UEFA van prendre part per a buscar els 14 llocs disponibles per a la fase final, que es jugarà a Polònia i Ucraïna. Els seleccionats de Polònia i Ucraïna ja estan classificats per dret d'organitzadors.
Es classifiquen per la fase final els primers equips de cada grup i el millor segon, establerts d'acord al nombre de punts obtinguts (3 per victòria, 1 per empat). En cas d'empat en puntuació, els equips es classificaran segons els següents altres paràmetres.
La resta d’equips que quedin segons de grup, s'enfrontaran en unes eliminatòries d'on sortiran els darrers 4 equips classificats per a la fase final del torneig.

Actualment Andorra ha perdut tots el partits jugats 2 a casa i 2 a fora.
Aquests són el resultats la Selecció Andorrana:
  Andorra 0-2 Rússia
  Irlanda 3-1 Andorra
  Andorra 0-2 Macedònia
  Armènia 4-0 Andorra

Espanya fins ara està jugant molt bé, és un dels favorits a portar-se la copa. ENCARA NO HA PERDUT CAP PARTIT!!!

Portugal sembla que el canvi del seleccionador ha aportat millores a la plantilla. Ha perdut 1 partit i ha empatat un altre i ara les coses van millor.

França després de ser eliminada a la fase de grups del mundial sembla que millora. Ara és líder del seu grup.

Escrit per... Diogo Ribas i Christian Fernandes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada